Skip to main content

23e Dé Noordelijke Motorbeurs 19 t/m 21 januari 2018

Na 22 succesvolle jaren zal voor de 23e keer Dé Noordelijke Motorbeurs worden gehouden. Met ingang van deze editie is de beurs verhuisd naar de TT-Hall in Assen. Op de verhuizing wordt zeer positief gereageerd door standhouders en bezoekers. Ook in 2018 zal de beursvloer weer gevuld worden met ca 120 grote en kleine standhouders. Oorspronkelijk was het evenement bedoeld voor de noordelijke provincies maar het is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste en allesomvattende motorbeurzen van Nederland. De ca. 15.000 bezoekers die het evenement jaarlijks trekt, komen ook niet alleen meer uit het Noorden maar vanuit het hele land en zelfs uit België en Duitsland. Dé Noordelijke Motorbeurs wordt gehouden in de direct naast het TT-circuit gelegen TTHall in Assen die via de A28 (afrit 31a) goed te bereiken is.

Custom Bike Show
Ook tijdens de komende editie van Dé Noordelijke Motorbeurs is er weer een custom bike show. Na de start van dit onderdeel in 2015 en een succesvolle groei in 2016 en 2017, staat het ook dit jaar weer op het programma. Het onderdeel trok zoveel aandacht en de reacties waren zo positief dat de organisatie heeft besloten er ook dit jaar weer ruimte voor vrij te maken. Sommige motorliefhebbers gaan in hun hobby erg ver en passen hun motor aan naar eigen wens. Dat kan soms een klein onderdeel zijn maar het kan ook leiden tot een volledig ander uiterlijk. Daarmee worden het unieke motorfi etsen waaraan soms lange tijd is gesleuteld. Wat is er dan leuker om het resultaat, jouw eigen vette Custom Bike, aan het grote publiek te laten zien? Eigenaren van een custombike die hun bike op de beurs showen krijgen een mooi sponsorpakket met producten van o.a. Motorcyclestorehouse. De winnaar ontvangt een pakket t.w.v. € 1.000,-.
Meer informatie over de Custom Bike Show met de mogelijkheid tot inschrijving is te vinden op:
http://www.denoordelijkemotorbeurs.nl/custom-bike-show/

Dé Noordelijke Motorbeurs in ‘t kort:
Beurs gericht op producten en diensten uitsluitend op motorgebied, waarbij aandacht voor onder andere: nieuwe en gebruikte motoren, accessoires, kleding, verzekeringen, reizen, presentaties en demonstraties.
Data : 19, 20 en 21 januari 2018
Locatie : TT-Hall, De Haar 11, 9405 TE Assen (aan de snelweg A28 Hoogeveen – Groningen)
Openingstijden : vrijdag 19 januari : 18.00 – 22.00 uur
zaterdag 20 januari : 10.00 – 18.00 uur
zondag 21 januari : 10.00 – 18.00 uur
Toegangsprijs : volwassenen : € 12,00
65+-ers : € 6,-
kinderen t/m 12 jaar : gratis

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws