Skip to main content

2024 kleuren Indian Motorcycle FTR modellen

Indian Motorcycle heeft de keuze in de FTR-line-up uitgebreid met de toevoeging van vier nieuwe kleurstellingen voor 2024. Na de limited-edition FTR x 100% R Carbon en FTR x RSD Super Hooligan worden deze extra kleurstellingen nu uitgeleverd aan internationale dealers.

De Indian FTR levert een werkelijk superieure rijervaring en wordt aangedreven door de befaamde vloeistofgekoelde V-twin-motor van 92 kW met een koppel van 120 NM, en verwelkomt een helder Indy-rood met een gedurfd FTR-logo en een wit accent op een zwart frame en wielen.

Verborgen bodywork

De onmiskenbare, gespierde stijl van de FTR Sport krijgt twee extra kleurstellingen. Ten eerste compenseert het nieuwe Granite Grey Blue zijn deels verborgen body work en Granite Grey-frame met contrasterend blauw FTR-logo, wielen en achterveer. De tweede nieuwe FTR Sport-kleur, Storm Grey Black, springt meteen in het oog met zijn gedurfde rode wielen en frame, aangevuld met de Storm Grey-carrosseriedelen en het contrasterende logo met accenten.

Carbon carrosseriedelen

Om het nieuwe aanbod af te ronden, krijgt de FTR R Carbon een nieuwe carbon carrosseriedelen met het sterke FTR-logo dat voor het eerst naar dit model komt. Rode accenten, frame en wielen trekken de aandacht, terwijl de gouden Öhlins-ophanging en gele achterveer de hoogwaardige componenten van de R Carbon benadrukken.

Scherp rijgedrag gegarandeerd

Voor alle FTR-modellen wordt een scherp rijgedrag gegarandeerd door een combinatie van volledig instelbare vering en 17-inch gegoten wielen met Metzeler Sportec-banden, terwijl radiaal gemonteerde dubbele Brembo-remmen zorgen voor een krachtige remkracht.

Ride Command

De Sport-, R Carbon- en limited-edition-modellen beschikken ook over tractiecontrole en cruise control. Bovendien profiteren deze modellen van een 101 mm touchscreen dat wordt aangestuurd door Ride Command met turn-by-turn navigatie*, Bluetooth-connectiviteit en drie selecteerbare rijmodi, Rain, Standard en Sport. Ride Command stelt rijders ook in staat om de controle te nemen als nooit tevoren en te genieten van naadloze integratie met hun smartphones, ritroutes te volgen en op de hoogte te blijven met geautomatiseerde waarschuwingen over het onderhoud en de status van de motorfiets.

Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws