Skip to main content

2022 Indian Motorcycle eFTR Mini elektrische motor

Indian Motorcycle heeft vandaag een elektrische jeugdfiets aan zijn modellen gamma toegevoegd met de introductie van de geheel nieuwe eFTR Mini. Met de eFTR Mini kunnen motorrijders over de hele wereld hun passie en liefde voor het rijden overdragen aan hun kinderen met een stijlvol maar toegankelijk model dat geschikt is voor jonge instappers. 

Met dezelfde kampioenschapsstyling als de FTR750, stelt de nieuwste toevoeging aan de line-up van Indian Motorcycle jonge rijders in staat om zich lid te voelen van de iconische Indian Motorcycle Wrecking Crew die in de jaren 1950 de flattracks domineerde en elk kampioenschap heeft gewonnen sinds ze in 2017 terugkeerden naar de sport. De eFTR Mini is voorzien van een hoogwaardig en duurzaam stalen buizenframe en twee rijmodi, zodat kinderen in een lage modus kunnen leren en de prestaties kunnen verbeteren naarmate ze in vertrouwen groeien.

De 468 mm zithoogte vande eFTR Mini is geschikt voor rijders vanaf acht jaar in de lage modus en 13 jaar en ouder in de hoge modus. De eFTR Mini is ontworpen rond een beproefde elektrische aandrijflijn, omdat de 24-volt oplaadbare batterij tot 30 minuten werkt en tot 22,5 km / h kan bereiken in de hoge modus en 16 km/h in de lage modus. Het sterke stalen buizenframe van de fiets biedt een solide basis voor beginnende rijders, terwijl de achterrem premium remkracht biedt.


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws