Skip to main content

2021 Indian Motorcycle road show: proefrijden bij 14 dealers

Van maart t/m juni 2021 kunnen Indian Motorcycle fans hun favoriete model proefrijden tijdens de road show bij 14 dealers in Benelux. Tijdens de road show kunnen bijna alle Indian modellen vrijblijvend proefgereden worden. Er vertrekken een paar groepen per dag met een voorrijder. Samen wordt er een mooie rit in de omgeving van de dealer gemaakt. In April zullen ook de nieuwe FTR en Chief toegevoegd worden aan de demo line-up.

Lynda Provoost, marketing manager van Indian Motorcycle Benelux zegt: “We zien een toenemende groei van motorrijders die nieuwsgierig zijn hoe een Indian rijdt. De road show is de ideale manier om op een laagdrempelige én leuke manier een Indian te ervaren. Iedereen is welkom, ook als je niet van plan bent om daarna een nieuwe motor aan te schaffen”

Om te voorkomen dat er teveel mensen gelijktijdig samenkomen wordt er gewerkt met een voorinschrijving. Deelnemers kunnen zich kosteloos registeren op de website van Indian Motorcycle Benelux. 

2021 Indian Motorcycle Road show kalender

MAART
18-21 maart Motorshop Limburg (Peer)
25-28 maart Bikes & More (Lathem)

APRIL
1-3, 5 april Motoport Hengelo (Hengelo ov)
8-11 april Motostore Barendrecht (Barendrecht)
15-18 april Moto’s Maes (Menen)
22-25 april Antwerp Motor Store (Ranst)
29 april – 2 mei Indian Motorcycle Luxembourg (Foetz)

MEI
6-9 mei Lowlands Biker Store (Zwolle)
13-16 mei Uw Voertuig (Andelst)
20-23 mei HD Venlo (Venlo)
27-30 mei Motokaiser (Limerlé)

JUNI
3-6 juni De Jong Alphen (Alphen aan den Rijn)
10-12 juni Motoport Leek (Leek)
17-20 juni Motostore Liège (Luik)

Covid-19 protocol

Om te voorkomen dat er teveel mensen gelijktijdig samenkomen wordt er gewerkt met een voorinschrijving. Om de deelnemers goed te kunnen spreiden zal de road show 4 dagen achter elkaar plaatsvinden bij dezelfde dealer. Helaas kunnen we in deze bijzondere tijd geen garantie afgeven dat de geplande road show op alle data en locaties door kunnen gaan. Indien we als gevolgd van aangepaste regelgeving omtrent Covid-19 een road show moeten annuleren dan worden de deelnemers die zich ingeschreven hebben hiervan op de hoogte gebracht door de dealer. Mogelijk wordt de road show dan verplaatst naar een later moment of wordt er een individuele proefrit aangeboden.


Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws