2020 KTM 1290 Super Duke R zaterdag al bij Motorcenter Venlo

Op zaterdag 18 januari 2020 zal de compleet vernieuwde KTM 1290 Super Duke R hyper-naked voor het eerst te bewonderen zijn bij Motorcenter Venlo. Het is nieuws wat de harten van menig motor liefhebber (en dealer) laat overslaan. “We hebben zojuist te horen gekregen dat we een van de eersten zijn die de nieuwe Super Duke R in beide kleurstellingen te mogen presenteren aan het publiek. We zijn bijzonder trots en willen hier een heuse happening van maken” – Aldus Moes Van Hoogstraten, eigenaar van Motorcenter Venlo. 

De KTM 1290 Super Duke R is voorzien van een compleet nieuw chassis, en leunt qua ontwerp op dat van KTM ’s superbike van een aantal jaren terug, de RC8. Zowel het chassis met een drie keer stijver frame, het nieuwe rijwielgedeelte met betere WP Apex-vering, als het 1301 cc 75-graden V-Twin motorblok zijn volledig nieuw ontwikkeld, wat volgens KTM voor de grootste vooruitgang in de geschiedenis van de Super Duke zorgt. De KTM 1290 Super Duke R zal te bewonderen zijn in een zwartgrijze kleurstelling met oranje subframe, én in de bijzondere KTM oranje-met-blauwe kleurstelling. 

Op zaterdag 18 januari om 11 uur zullen beide motorfietsen onder het genot van een hapje en een drankje worden gepresenteerd bij Motorcenter Venlo, gelegen aan de Gruisdonk 3 te Venlo. 


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief