Skip to main content

2019 MV Agusta Brutale 800 en F3 675: ook 35kW voor A2 rijbewijs

Alle spanning en sensatie van het rijden op een MV Agusta, met een A2-categorie rijbewijs. Nu is het mogelijk. De Italiaanse fabrikant heeft een typegoedkeuring verkregen voor twee van zijn toonaangevende modellen als 35 kW, waardoor jongere en minder ervaren motorrijders de kans krijgen om een ​​MV Agusta te ervaren.

De modellen in kwestie zijn de Brutale 800 naked en de F3 675 supersport, die bezitters van een A2-rijbewijs de keuze bieden uit verschillende, maar even opvallende, interpretaties van de MV Agusta-spirit. De Brutale 800 naked valt op door zijn precieze besturing, eenvoudige rijeiegenschappen, laag gewicht en onmiskenbare aandacht voor detail. Ondertussen biedt de F3 675 supersport , gemaakt voor het circuit, toonaangevende prestaties die zich vertalen in een onvergetelijke rijervaring op de weg of op het circuit.

 De twee modellen kunnen van 35 kW naar 70 kW en vice versa omgezet worden , waardoor maximale veelzijdigheid en afstemming op de rijbewijscategorie van de eigenaar wordt gegarandeerd.  

De 35 kW-modellen zijn verkrijgbaar in de nieuwe kleurencombinaties:
Brutale 800: intense sky blue/night grey, fire red/night grey and ice grey/aviation grey
F3 675: Agostini red/Agostini silver and intense sky blue/night grey

Alle kleurstellingen vindt u in onze mega-fotogallery op Facebook: https://www.facebook.com/pg/nieuwsmotor.nl/photos/?tab=album&album_id=10156523185298387 


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws