2019 Kawasaki Vulcan S / Cafe kleurstellingen

De Kawasaki Vulcan S is al vanaf zijn introductie de onbetwiste Japanse topper in het Cruiser segment. Door zijn unieke Ergo-Fit programma, is deze Urban Cruiser ongekend populair bij een breed publiek. Ook heeft de Vulcan S de beste rijeigenschappen in zijn klasse en een moderne, krachtige parallel-twin. 

Voor 2019 zal de Vulcan S in maar liefst drie uitvoeringen beschikbaar zijn, namelijk de reguliere Vulcan S in de tijdloze kleurstelling Metallic Flat Spark Black. Daarboven introduceert Kawasaki de Vulcan S SE, die is voorzien van de schitterend kleurstelling Metallic Matte Covert Green lakwerk met donkere accenten en een fraaie wheelstriping. Bovenaan de ladder prijkt de Vulcan S CAFE. Deze is naast de schitterende kleurstelling Candy Steel Furnace Orange, met oranje accenten, ook voorzien van een café-style windscherm.

Ergo-Fit
Uiteraard zijn alle 2019 Vulcan S modellen dankzij het unieke Ergo-Fit systeem aan te passen aan de lichaamsbouw van praktisch iedere rijder, of u nu 1m50 of 2m10 bent! Zo zijn er “Reduced Reach” en “Extended Reach” zadels alsmede trekstangen verkrijgbaar. Ook kunnen de voetsteunen in 3 standen worden versteld. Uw Kawasaki dealer vertelt u graag meer over de mogelijkheden. 

De Vulcan S is verkrijgbaar vanaf € 9.049,- en staat vanaf de eerste week september 2018 in de showroom van uw Kawasaki dealer. De Vulcan S is ook geschikt voor het A2 rijbewijs.


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief