Skip to main content

1 op 10 schaalmodellen BMW Motorrad

BMW Motorrad maakt ook miniaturen van haar grote motorfietsen. De gloednieuwe BMW M 1000 RR voegt zich toe bij de miniatuurcollectie van geselecteerde BMW motoren. Naast deze sport motorfiets bestaat het miniatuurassortiment uit de R 1250 GS en F 850 GS, evenals de R 18. De miniatuur modellen van deze motorfietsen worden gekenmerkt door hun hoge kwaliteit en veel aandacht voor detail, en zijn vanaf nu verkrijgbaar in de winkel.

Net op tijd voor de kerstperiode heeft BMW Motorrad het juiste cadeau voor de motorliefhebber. Net als hun grote rolmodellen zijn de miniatuurmodellen echte blikvangers met glanzend origineel lakwerk en werkende stuurinrichting. Zelfs de voor- en achtervering werken. De modellen onderscheiden zich door hun hoge kwaliteit met oog voor detail, zodat je alle kenmerken op schaal 1:10 kunt bewonderen.

De kleine BMW motorfietsen zijn verkrijgbaar voor EUR 99,95 per stuk inclusief BTW bij elk BMW Motorrad dealer. De miniatuurmodellen zijn een must voor elke motorliefhebber, of je nu een verzamelaar bent of op zoek bent naar speelgoed voor kinderen en/of volwassenen.


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws