Skip to main content

NIWA Motoren en Voordeelhelmen Zwaagdijk breiden uit

Naast de huidige locatie op de Tulpenmarkt 1 heeft Niwa Motoren op de Tulpenmarkt 7 een tweede vestiging gerealiseerd. Een extra locatie waar opslag en assemblage van motoren plaatsvindt voor zowel nieuw als gebruikte motoren. Op de bovenverdieping in het huidige pand is veel ruimte vrijgekomen voor een nóg groter assortiment aan motoren en accessoires. Hiermee wordt weer een stap voorwaarts gezet naar een zo breed mogelijk aanbod om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Showroom Voordeelhelmen

Verder is aan de voorzijde van het nieuwe pand een schitterende showroom voor Voordeelhelmen Zwaagdijk ontstaan, een bestaand concept waar al 3 jaar mee wordt gewerkt, maar waar Niwa/Voordeelhelmen nu echt stappen mee willen gaan maken. In een hippe industriële omgeving is de keuze in motorkleding en helmen enorm. In deze nieuwe winkel kunnen we jullie straks 7 dagen per week van dienst zijn!

Combinatie motoren, motorkleding, accessoires en helmen

Het nieuwe pand bevindt zich op slechts 150 meter lopen vanaf de huidige locatie van Niwa Motoren op de Tulpenmarkt 1. Een combinatie van motoren, motorkleding, accessoires en helmen is op korte afstand voor klanten dus gemakkelijk te combineren.

De nieuwe vestiging op de Tulpenmarkt 7 heeft een showroomoppervlakte van 500 m2 en is daarmee ruim 2,5x zo groot als de voormalige Voordeelhelmen winkel op de bovenverdieping van Tulpenmarkt 1.

Opening

De grote opening van het nieuwe pand op nummer 7 zal plaatsvinden op zaterdag 4 en zondag 5 maart 2023. U bent deze 2 dagen van harte welkom bij zowel Voordeelhelmen als NIWA Motoren om al het nieuws voor 2023 te komen bezichtigen en het seizoen officieel af te trappen!

Adresgegevens Niwa Zwaagdijk

Niwa Motoren, Tulpenmarkt 1, Zwaagdijk. Niwa Voordeelhelmen, Tulpenmarkt 7, Zwaagdijk. 0228-564000. www.niwa.nl.

Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws