Skip to main content

Zelf goedkoop motorracen: YCF F150 Supermoto Pitbike Cup

De prachtige YCF Pitbike Cup is weer terug op het circuit in de vorm van de snelle YCF F150 supermoto Pitbike Cup. Het eerste seizoen was al een succes; van de start van het seizoen tot aan de finish verdubbelde het aantal deelnemers! De belangstelling voor de deelname in 2020 was groot.
Het is nu de tijd om mee te doen, je in te schrijven, plaats te nemen en gas te geven! 

Hoe kan je meedoen aan de individuele races? 
Bij de aankoop van een YCF F150 supermoto hebben we een aantrekkelijk pakket samengesteld waarin je alles aantreft wat je nodig hebt om te
kunnen racen Daarnaast is het mogelijk om deel te nemen door middel van het huren van een pitbike/ supermoto.Alle informatie en registratiedocumenten kunnen binnenkort worden gedownload op onze website: www.ycfnederland.nl of mail ons even op info@ycfnederland.nl
We verwelkomen jullie graag. Tot snel! 

Aankoop YCF F150 SM pakketten:​
​YCF Nederland biedt voor het racejaar 2021 drie verschillende pakketten om deel te nemen aan de YCF Pitbike Cup. Deze pakketten houden o.a. minimaal aanschaf nieuwe pitbike tot een compleet pakket waarbij je prachtige korting kan krijgen op een complete race outfit. Interesse? Stuur ons een mail.

Voor gastrijders is het mogelijk een pitbike YCF F150 SM te huren: YCF Nederland bied je de mogelijkheid om met één of meerdere gastrijders
deel te nemen aan de YCF Pitbike Cup. Het pakket “Gastrijder YCF Pitbike Cup” omvat een huurmotorfiets en technische ondersteuning voor de gehele racedag.​ Tegen een vergoeding van maar 125 euro per dag levert YCF Nederland:

 • Gebruik van YCF Pitbike in de Cup-specificatie
 • Technische ondersteuning door YCF Nederland
 • Reparatie ter plaatse in geval van kleine schade
 • Banden kosten, remblokken, smeermiddelen en benzine
 • Begeleiding op en naast de baan
 • Transport van de pitbike naar de race in samenwerking met de RAP.
 • Huren van pitbikes zonder deelname aan de cup races (losse trainingsdagen in klein groepsverband) is ook mogelijk. Hierbij worden wel transport kosten in rekening gebracht. ​

Niet inbegrepen: Kosten die het gevolg zijn van een val en/of schade aan de motorfiets (reparatie op locatie YCF Nederland te Assen), kosten en documenten, zoals bijv. de (dag) licentie, inschrijfgeld bij organisatie/circuit + raceoutfit en transponder. Natuurlijk gaan we u hier wel mee helpen deze bovenstaande punten te regelen Alle onderdelen die het gevolg zijn van een crash worden vervangen door originele YCF onderdelen.

Partners:
Naast YCF Nederland nemen ook onze verschillende partners uit het supersport raceteam deel aan deze YCF Pitbike Cup, namelijk Sencon, Wilbers Suspension, Abus, Arli.nl, Yuasa, Exan uitlaten, Bardahl Olie, RST Leathers, Folie total, Yard IT, ABS online.nl. Garaasje Pries, LS2 helmets en Johan Bergsma motoren.  

YCF Pitbike team
Net als in 2020, zullen ook in 2021 de YCF Pitbike Cup manager Bertus Folkertsma, Diane Lusink en Frank Raayman verantwoordelijk zijn voor de algehele organisatie, Rob Niewold is verantwoordelijk voor het technische beheer.

Een groot deelnemersveld aan de YCF Pitbike Cup 2021: Naast absolute race-rookies en ervaren hobbyrijders zullen we ook “toppers” zoals
Sven Wind en Nederlands kampioen YCF Pitbike Cup 2020 Ricardo Bleijlevens van Bertus Folkertsma Racing Team aanwezig zijn.

Trainingsdata Lelystad: 
YCF Nederland biedt in samenwerking met de RAP vrije trainingsdagen aan op de volgende data: (wedstrijddata 2021 worden binnen twee weken bekend!) 

 • 31 maart 2021-aanvang 17.00 uur tot 20.00 uur
 • 14 april 2021-idem
 • 12 mei 2021-idem
 • 16 juni 2021-idem
 • 14 juli 2021-idem
 • 18 augustus 2021-idem
 • 25 augustus 2021-idem

Op korte termijn (binnen nu en twee weken) kan iedereen zich inschrijven voor zowel de vrije trainingen, wedstrijden en andere evenementen via onze website: www.YCFNederland.nl.

Voor vragen over technische reglementen neem je het beste even contact met ons op of kijk hier: link.


Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws