Uitvaart Boet van Dulmen: walk by en erehaag van motoren

De begrafenis van de vorige week overleden coureur Boet van Dulmen vindt vrijdag 24 september 2021 in besloten kring plaats. Voor de fans van ‘Den Boet’ is er echter donderdagavond wel gelegenheid om met een walk by afscheid te nemen van de legendarische coureur, terwijl er op de dag van de uitvaart de mogelijkheid is om een erehaag van motoren te vormen. Boet van Dulmen kwam vorige week in zijn woonplaats Ammerzoden om het leven bij een verkeersongeval.

Walk by

Fans kunnen donderdagavond 23 september tussen 19:00 en 20:30 uur afscheid nemen van ‘D’n Boet’ tijdens een ‘walk by’. Deze vindt plaats is in de Weesboom aan de Voorstraat 17 in Ammerzoden. 

Erehaag

De afscheidsdienst vindt vrijdagochtend, zoals al vermeld, in besloten kring plaats. Voorafgaand aan deze afscheidsdienst rijdt de rouwstoet om 10:15 uur, onder begeleiding van een boerenkapel, vanaf de Weesboom aan de Voorstraat 17 in Ammerzoden richting het borstbeeld van Van Dulmen aan de Hogesteeg in Ammerzoden. Op de route tussen het beeld en de kerk kunnen liefhebbers een erehaag van motoren vormen. Belangstellenden worden ter plaatse naar een plaats langs de route begeleidt.

De familie Van Dulmen hecht waarde aan haar privacy en verzoekt eenieder dit te respecteren.


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief