Stappersterveldrit: offroadrit als jaarafsluiter

De Stappersterveldrit, één van de grotere evenementen op de kalender van de AMBC wordt dit jaar ijs en weder dienende verreden op vrijdag 28 december 2018. De Off Road commissie is al geruime tijd bezig met de voorbereidingen voor de 2018 editie van de rit, echter als de afspraken gemaakt zijn en de route op papier is uitgewerkt moet de daadwerkelijke opbouw van de route nog beginnen. Een Off Road rit organiseren is een forse klus die de commissie niet zonder de hulp van vrijwilligers kan klaren. 

Na de werkvergadering die woensdagavond 12 december werd gehouden is nu de tijd daar om met de daadwerkelijke opbouw van het evenement te beginnen. Op zaterdag 15 december, zaterdag 22 december, maandag 24 december en donderdag 27 december zijn de geplande dagen voor de opbouw van de route. 

De eerste dagen zullen in het teken staan van spullen klaar zetten en spoortjes losmaken en of -spitten. Aanvang 7:45 uur bij het AMBC clubgebouw op ’t Wiede Gat waar met een kop koffie de plannen voor de betreffende dag worden doorgesproken. Rond de klok van 8:00 uur zal worden begonnen met de werkzaamheden. Het is niet nodig om je hiervoor aan te melden, kom gewoon naar ’t Wiede Gat als je tijd hebt. De laatste dagen van de opbouw zijn gepland om alles klaar te maken en de route uit te zetten met het doel de route compleet gereed te maken voor een mooie Off Road rit.
De dagen na de Stappersterveldrit staan in het teken van opruimwerkzaamheden en het weer in goede staat opleveren van onder andere de landerijen. Hiervoor is 29 en 31 december gepland. Uiteraard wordt hier op vrijdagmiddag meteen na de rit al mee begonnen.
Zoals vaak geschreven en zeer belangrijk om nogmaals te vermelden is het voor de AMBC niet mogelijk de Stappersterveldrit te organiseren zonder de hulp van voldoende vrijwilligers. We rekenen op veel mankracht op de vermelde dagen want er is veel werk te verrichten. Alleen met voldoende hulp van vrijwilligers is de Stappersterveldrit ook in de toekomst mogelijk.

Alle dagen nog even op een rijtje:
Opbouw:
Zaterdag 15 december
Zaterdag 22 december
Maandag 24 december
Donderdag 27 december

Vrijdag 28 december Stapperster veldrit

Opruimen
Zaterdag 29 december
Maandag 31 december

Stappelderveldrit 2018 Staphorst offroad


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief