Skip to main content

Race-Kids kunnen weer op de motor trainen

race-kids

De Race-Kids mogen weer op de motor en samen trainen; dat is goed nieuws! Tot 28 april 2020 konden wij nog niet vrij trainen. Daarom is Race-Kids ook niet actief geweest. We respecteerden de ‘lock-down-periode’. Maar dankzij de afgelopen dinsdag aangekondigde versoepeling lijkt het er op dat we met de jeugd weer aan de slag kunnen. We wachten nu op de voorschriften die de KNMV samen met het NOC*NSF en de overheden deze week opstellen. Een protocol met maatregelen waaraan clubs, en dus ook Race-Kids, zich dienen te houden tijdens hun ‘vrije training’ sportdagen. Met het feit dat we weer mogen sporten zijn we aan de slag gegaan. 

We hebben de volgende data nu op de kalender staan;
*zondag 3 mei – Amsterdam
*zondag 10 mei – Assen
*zondag 17 mei – Nieuw-Vennep

Met wellicht weer meer nieuwe versoepelingen kunnen we dan de planning na 20 mei actualiseren. De data die nu vermeld staan, denken we te kunnen hanteren en zijn al zichtbaar op www.race-kids.nl/agenda 

Nieuwe regels:
1. Aanmelden kan tot uiterlijk 3 dagen voor de sportdag. We hebben nu meer tijd nodig om alle voorbereidingen volgens het protocol te kunnen uitvoeren.
2. Het corona-protocol voor motorsportdagen wordt als uitgangspunt gehanteerd en dient door alle aanwezigen opgevolgd te worden.
3. Rijdersgroepsindelingen worden afgestemd op het protocol en kunnen daarmee afwijken van onze ‘oude werkwijze’.
4. Betaling bij voorkeur via de bank vooraf bij het aanmelden of mobiel op locatie zelf. Wil je toch contant, dan kan je kind inschrijven, jij als ouder dus niet.
5. Er kan maar 1 begeleider (ouder) met het kind meekomen, overige familieleden of kennissen blijven buiten de sportaccommodatie, op afstand of misschien voor nu beter, even thuis.

We begrijpen dat strenger zijn niet altijd leuker is, maar in dit geval wel de enige mogelijkheid om op een verstandige en veilige manier een sportdag voor kinderen te organiseren. Samen maken we sporten weer mogelijk, houden we het veilig en beleven de kinderen -en daarmee wij als volwassenen ook- het plezier van sporten. 

Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws