Skip to main content

Nieuw motorboek: Zo Werkt De MotoGP

Zo werkt de MotoGP is hét cadeauboek voor alle fans van motorsport – of je nu een toerrijder bent of een doorgewinterde liefhebber en bezoeker van de TT in Assen. Zo werkt de MotoGP werd geschreven door Joey Litjens en Erik Houben en bevat alles wat je maar wilt weten over de coureurs, teams, circuits, techniek, strategieën, de business en nog veel meer.

Wat de Formule 1 is voor de autosport, is de MotoGP voor de motorsport: de koningsklasse waarvan jonge racers dromen en waarop de grootste toeschouwersaantallen afkomen. In dit boek lees je alles wat je maar wilt weten over de techniek van de motoren, de organisatie van een raceweekend, de beste racestrategieën en de verschillende circuits. Daarnaast is er natuurlijk ruime aandacht voor de historie van de MotoGP en de beste Nederlandse en Belgische coureurs.

Schrijvers: Joey Litjens & Erik Houben

Joey Litjens gold tot zijn ongeluk als het grootste racetalent van zijn tijd. Hij won verschillende klassementen en reed in de Grand Prix (de voorloper van de huidige MotoGP). Nadat hij zijn racecarrière abrupt heeft moeten beëindigen is hij actief gebleven in de motorsport. Hij begeleidt jonge talenten en verzorgt commentaar van motorraces voor Ziggo Sport. Erik Houben is ondernemer en organiseerde o.a. Bavaria City Racing. Voor Motorsport.com en Grand Prix Radio schreef hij over Formule 1. Samen met Olav Mol schreef hij de boeken Zo werkt de Formule 1 en Zo werkt de Dakar Rally.

Boek

Zo werkt de MotoGP: Paperback | 192 bladzijden | € 25,00 | ISBN 978 90 214 820 33

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws