Skip to main content

Kalender Dutch Masters of Motocross 2022

Dutch Masters of Motocross komt terug in 2022 met vijf rondes op vijf geweldige locaties! Met trots presenteert de KNMV de nieuwe kalender van deze ijzersterk bezette competitie. Deze afspraken mogen vast in je agenda: 

13 maart 2022 – Arnhem 
18 april 2022 – Oldebroek (Tweede Paasdag) 
8 mei 2022 – Harfsen 
22 mei 2022 – Oss 
18 juni 2022 – Rhenen 

Drie keer is scheepsrecht

Alle organiserende clubs stonden ook al op de kalender voor 2021 en een drietal zelfs al in 2020. Helaas kon de competitie in beide jaren geen doorgang vinden door de coronapandemie. Des te mooier dat dezelfde clubs er ook in 2022 weer de schouders onder zetten om fantastische evenementen te organiseren voor jou, als fan of coureur.

Wereldtop

Zoals je van Dutch Masters gewend bent zal het deelnemersveld voor een groot deel bestaan uit wereldtoppers en EK-rijders, met sowieso regerend wereldkampioen MXGP Jeffrey Herlings aan de start. Niets voor niets is het een van de sterkte motocrosscompetities van Europa (en vooruit: de wereld).

Natuurlijk beseffen we dat er nog veel onzeker is voor 2022, maar dat weerhoudt ons er niet van om alles is gereedheid te brengen voor een prachtig seizoen. De clubs en rijders kunnen niet wachten en jij vast ook niet: we zien je graag bij Dutch Masters of Motocross 2022. 


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws