Skip to main content

Inschrijving jubileum-brommerrace 30 jaar SOBW geopend

Op zaterdag 5 en zondag 6 augustus 2017 worden SOBW races verreden tijdens de Gamma Racing Day op de TT Junior Track in Assen. Naast de GAMMA Yamaha R125 Cup, Molenaar NSF100 Championship, Topscooter-klasse en Supermoto op Asfalt zal er op zondag een speciale jubileumklasse aan de start verschijnen. 

De SOBW viert dit seizoen haar 30 jarig jubileum. 5 jaar geleden verschenen er veel oud-coureurs aan de start tijdens het 25-jarig jubileum van de SOBW op Circuitpark Berghem. Dit keer wordt er een speciale jubileumrace verreden tijdens de Gamma Racing Day op zondag 6 augustus op de TT Junior Track in Assen. De Gamma Racing Day is een geweldig evenement met veel publiek en het is dan ook extra leuk dat juist daar de 30 jaar SOBW jubileumklasse mee kan rijden. 

Coureurs met machines die voor 2015 actief zijn geweest bij de SOBW kunnen zich voor deze klasse inschrijven. Het programma is gelijk aan dat van de reguliere klassen: een vrije training, een tijdtraining en twee races. Voor de jubileumklasse geldt een gereduceerd inschrijftarief van 50,- euro, inclusief huurtransponder. Als de coureur geen geldige startlicentie heeft volstaat een daglicentie.

Inschrijven kan tot 15 juli maar vol=vol! Stuur een e-mail naar info@sobw.nl om alle informatie te ontvangen over de jubileumrace en hoe je kan inschrijven.


De SOBW jubileumklasse van 5 jaar geleden op Circuitpark Berghem


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws