IDM Supersport 300 & 600 op Gamma Racing Day 2020

 De Gamma Racing Day op TT Circuit Assen trakteert dit jaar van 7 t/m 9 augustus 2020 op het TT Circuit Assen op gratis motorraces in de Supersport 300 en 600 categorieën van het IDM-kampioenschap. Met de motorraces in het prestigieuze Duitse kampioenschap en de eerder bevestigde races met exotische Formule 1-auto’s in BOSS GP, biedt het grootste gecombineerde auto-, motor- en kartrace-evenement van Europa weer een uniek programma voor zowel auto- als motorsportfans. 

Nederlandse deelname in IDM
Na de bloedstollende races van afgelopen jaar tekenen de coureurs uit het IDM opnieuw voor een race voor de traditioneel goed gevulde GAMMA Racing Day tribunes. Tijdens de laatste editie van GAMMA’s GRATIS racedag streden zes coureurs tot op de streep om de winst in de IDM Supersport 300-klasse. WK-rijder Scott Deroue pakte in beide beide races de winst, maar het was de Drent Walid Kahn die vriend en vijand verraste met zijn succesvolle ‘comeback’ als motorracer.

 De Gamma Racing Day op TT Circuit Assen trakteert dit jaar op gratis motorraces in de Supersport 300 en 600 categorieën van het IDM-kampioenschap. Met de motorraces in het prestigieuze Duitse kampioenschap en de eerder bevestigde races met exotische Formule 1-auto’s in BOSS GP, biedt het grootste gecombineerde auto-, motor- en kartrace-evenement van Europa weer een uniek programma voor zowel auto- als motorsportfans. 

Nederlandse deelname in IDM
Na de bloedstollende races van afgelopen jaar tekenen de coureurs uit het IDM opnieuw voor een race voor de traditioneel goed gevulde Gamma Racing Day tribunes. Tijdens de laatste editie van Gamma’s GRATIS racedag streden zes coureurs tot op de streep om de winst in de IDM Supersport 300-klasse. WK-rijder Scott Deroue pakte in beide beide races de winst, maar het was de Drent Walid Kahn die vriend en vijand verraste met zijn succesvolle ‘comeback’ als motorracer. In het competitieve IDM komen de snelste Nederlanders dus goed mee. Afgelopen vrijdag startte de inschrijving voor het seizoen 2020, met als grote verrassing natuurlijk de reeds aangekondigde deelname in de Superbikeklasse van voormalig MotoGP-coureur Jonas Folger. 

Gratis kaarten
De Gamma Racing Day 2020 op 8 en 9 augustus 2020 wordt de 21e editie van het grootste gecombineerde auto-, motor- en kartrace-evenement in Europa. Met het gratis toegangsbewijs verkrijgbaar vanaf juni bij onder meer Gamma Bouwmarkten en op www.gammaracingday.nl trakteert de Gamma Racing Day op professionele racedagen met een unieke sfeer. Kaarten voor de paddock zijn online verkrijgbaar vanaf 5 Euro tot 25 Euro. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis paddocktoegang.


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief