GP Zijspancross 15 – 17 april op Circuit de Bargen Oldebroek

Over drie weken zit het er alweer op. De openingswedstrijd van het wereldkampioenschap zijspancross. De beste zijspancrossers ter wereld strijden 15 en 17 april op “circuit de Bargen” om de ereplaatsen. Voordat de teams arriveren in Oldebroek heeft Stichting Circuit Oldebroek nog even de tijd om de spreekwoordelijke puntjes op de i te zetten. Tot nu toe kan er teruggekeken worden op een geslaagde opbouw waarin door een grote groep vrijwilligers met veel inzet is gewerkt aan het circuit. Deze week is er ook begonnen met de inrichting van de camping, paddock B en de feesttent. In deze feesttent zal vrijdag- en zaterdagavond ook van alles te beleven zijn, waaronder een gezellige feestavond met Nederlandstalige muziek en een teampresentatie. Vanuit de kleinere feesttent op paddock A zal vanaf donderdagavond een live radio uitzending worden gemaakt door Radio Expansie.

Voor het zover is hebben de vrijwilligers nog wat werk te verzetten om alles in topconditie te krijgen. Voorzitter Henri Bekenkamp heeft er hoe dan ook vertrouwen in: “Onze vrijwilligers zijn ieder jaar eerder klaar. Tijdens ons 50 jarig jubileum willen wij het publiek laten zien wat we met z’n allen kunnen bereiken. Nagenoeg alle spandoeken hangen al. De mensen hier hebben hard gewerkt! Wanneer de afzetting langs het parcours staat dan zie je pas echt hoe mooi ons circuit is”

Zaterdag 15 april is dan eindelijk het moment waar de motocrossliefhebbers al lang naar uitkijken. De start van het WK zijspancross en het ITP EMX Quad European Championship seizoen.
Zaterdags worden de trainingen en kwalificaties afgewerkt, maandag 17 april strijden ‘s werelds beste coureurs zullen op “Circuit de Bargen” strijden om de punten voor het kampioenschap. Ook aan de jeugd in gedacht. Kinderen tot en met 11 jaar kunnen onder begeleiding een rondje rijden op een quad op een speciaal ingericht crossbaantje.

Kijk voor meer informatie op www.stichtingcircuitoldebroek.nl en houd onze Facebookpagina in de gaten (Stichting Circuit Oldebroek)


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief