Skip to main content

Dutch TT Assen 2019 in heel Nederland te volgen bij RTV Drenthe

Niets missen van de 89ste editie van de TT? Op onze speciale website ttdrenthe.nl vind je al het nieuws en mooie achtergrondverhalen. Wat kun je nog meer verwachten?

Radio: live vanaf de camping:
Vanaf woensdag 26 juni staat Radio Drenthe in het teken van de TT. Vanuit onze studio op de TT-camping Jan & Bertha vangen we de eerste gasten op en houden we je de hele week tussen 06.00 en 18.00 uur op de hoogte van alle gebeurtenissen rondom de TT. Op zaterdag 29 juni zijn de kwalificaties voor de TT. Die kun je vanaf 12.00 uur volgen op Radio Drenthe. Op zondag, wanneer de races worden verreden, word je via de radio de hele dag bijgepraat.

Documentaires op televisie
Maandag en dinsdag zendt TV Drenthe twee minidocumentaires uit, over Egbert Streuer en Bertus Folkertsma. De live-uitzendingen van de TT Journaals zie je vanaf volgende week woensdag. Gasten zijn onder meer Bo Bendsneyder en Jurgen van den Goorbergh met zijn zoon Zonta. Ook komt TT-voorzitter Arjan Bos natuurlijk weer langs. En we hebben aandacht voor de rijke TT-historie.

Liveblog en ttdrenthe.nl
Via onze speciale TT-website ttdrenthe.nl  en onze reguliere website rtvdrenthe.nl houden we je continue op de hoogte van alles wat met de TT te maken heeft. Zo krijg je van ons onder meer het laatste nieuws, lees je mooie historische verhalen en zie je de mooiste foto’s voorbijkomen. Tijdens het TT-weekend lees je alles over de races en het verkeer in onze liveblogs.

Vlog van Jeanine
Onze verslaggeefster Jeanine Hofsteenge gaat volgende week rondom de TT vloggen. In haar serie Sjaan op de baan gaat ze de TT in alle opzichten voor het eerst beleven: op de camping, op het festival en, natuurlijk, op de baan.

Het volledige tijdschema voor het hele weekend vindt u hier: https://www.nieuwsmotor.nl/motorsport/24335-dutch-tt-assen-motogp-2019-volledig-tijdschema
Het volledige muziekprogramma van het TT-Festival Assen vindt u hier: https://www.nieuwsmotor.nl/motornieuws/24247-programma-muziek-tt-festival-assen-2019
De races zelf worden live uitgezonden door Eurosport en de NOS: https://www.nieuwsmotor.nl/motorsport/24333-dutch-tt-assen-motogp-2019-live-nos-sport-op-televisie-internet-radio


Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws