Skip to main content

De organisatoren van de Ducati Club Race hebben zich over de teleurstelling van het niet doorgaan van de 2020-editie gezet en zijn vol enthousiasme begonnen aan de voorbereiding van het raceweekend in 2021. Dat zal zoals gebruikelijk worden gehouden in het laatste weekend van mei, te weten van 28-30 mei 2021. Plaats van handeling is wederom het TT Circuit Assen.

Over hoe het programma er zal uitzien valt op dit moment nog geen zinnig woord te zeggen, omdat het nog volstrekt onduidelijk is wat de mogelijkheden voor evenementen rond die tijd zullen zijn. Ducati Club Nederland neemt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en past het programma aan aan de dan geldende maatregelen. Er wordt voorlopig gewerkt met meerdere scenario’s om op elke situatie voorbereid te zijn. Wordt het een evenement uitsluitend voor de deelnemers, een evenement met publiek en een beperkt paddock-gebeuren of een evenement met publiek met een uitgebreid paddock-gebeuren zoals dat in het verleden ook altijd het geval was? De tijd zal het leren.

Met of zonder publiek, het raceprogramma zal zeker weer spectaculair zijn met een groot aantal klassen, waarbij de Ducati-klassen uiteraard de boventoon zullen voeren. Maar net als altijd zal er ook startgelegenheid zijn voor andere klassen. Zodra er wat meer bekend is over de programmering van de komende Ducati Club Race zullen we dat communiceren. 

Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws