Yamaha presenteert de 2018 YZ450F

Yamaha maakt bekend dat voor modeljaar 2018 de YZF4550F geheel van de grond af opnieuw is opgebouwd met een nieuw motorblok, nieuw frame, een elektrische start en verbeterde veerophanging. Verder is er een nieuwe slankere styling en krijg je de beschikking over een exclusieve smartphone Power Tuner app waarmee het motorvermogen aangepast kan worden aan je rijstijl en -omstandigheden.

Het 499cc vloeistof gekoelde DOHC-motorblok met 4 titanium kleppen heeft onder andere een aangepaste cilinderkop, zuiger, nokprofielen en cilinder geometrie gekregen dat moeten zorgen voor meer vermogen en een optimale balans tussen vermogen en beheersbaarheid. Het nieuwe bilaterale frame is voorzien van nieuwe motorsteunen en motorophangingpositie voor meer massa centralisatie en moet zorgdragen voor een ideale balans tussen het bochtengevoel en rechte-lijn stabiliteit. Met de voor 2018 geheel nieuwe Power Tuner App kun je de optimale tuning voor de baanomstandigheden heel flexibil en met precisie via je smartphone wijzigen waarbij de benzine-inspuiting en het ontstekingstijdstip direct aangepast wordt en geüpload naar de motor via het onboard WiFi-systeem.

De 2018 YZ450F komt uit in de kleuren van Team Yamaha Blue en wit en is leverbaar vanaf juli 2017 voor een opgegeven prijs van $9.199. Wat de prijs in Nederland en België zal worden is nog niet bekendgemaakt.

https://www.youtube.com/watch?v=EZdm0g2DKlc|}


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief