Updates voor 2021 Moto Guzzi V85TT adventuremodel

Pas twee jaar na het debuut van de goed ontvangen V85TT , presenteert Moto Guzzi voor 2021 alweer een update van haar bestseller. De verbeteringen hebben echter voornamelijk betrekking op het motorblok, dat daarmee aan de Euro5 homologatie voldoet. De lay-out van de constructie is nog steeds dezelfde als bij alle Moto Guzzi-motoren die momenteel in productie zijn: een 90° dwarsgeplaatse, luchtgekoelde V-twin met stoterstangen en twee kleppen per cilinder, waarvan die aan de inlaatkant van titanium zijn gemaakt. 

Het motorblok biedt nu een groter koppel bij lage en middelhoge toerentallen dankzij geoptimaliseerde timing van de nokkenas en stoterstangen en een daaruit voortvloeiende aanpassing van de motorregelelektronica. Op de nieuwe spaakvelgen zijn nu tubeless banden gemonteerd: samen garanderen ze een ongeveer 1,5 kg lager gewicht, waardoor de onafgeveerde massa vand e motorfiets wordt verminderd. Wat betreft de elektronische systemen voor rijondersteuning zijn er twee nieuwe rijmodi: Sport en Custom (aanpasbaar) als aanvulling op de bestaande drie voorkeuzes voor tractiecontrole, ABS en de reactie van het Ride-by-Wire-gashendel: Strada (straat), Pioggia (regen) en Off (offroad). Cruise control en het TFT-kleuren dashboard zijn eveneens standaard. 

De drie kleurstellingen die beschikbaar zijn voor de V85 TT zijn ook nieuw: Nero Etna, Giallo Mojave en Rosso Uluru.

De V85 TT Travel krijgt ook alle technische upgrades van de V85 TT; net als in het verleden onderscheidt alleen het uitrustingspakket deze versie met een touring-voorruit, zijtassen uit de Urban-serie, aanvullende LED-lampen en verstelbare verwarmde handgrepen, evenals het Moto Guzzi MIA multimediaplatform waarmee u uw smartphone met het voertuig kan verbinden om zo de functies van het dashboard uit te breiden. 


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief