TV-serie American Chopper komt in 2018 terug

De Amerikaanse televisieserie American Chopper komt in de winter van 2018 met nieuwe afleveringen terug op Discovery Channel. In de herrezen serie zullen vader en zoon Teutul, net als voorheen, exclusieve en opvallende cruisers bouwen. In de docusoap krijgt men te zien hoe het te team te werk gaat bij het maken van deze custom choppers, maar blijft ook het wel en wee in het familiebedrijf, genaamd Orange County Choppers, niet uit beeld. 

Vanaf debuutjaar 2002 kwamen er in de 10 jaren, dat de serie op Discovery Channel (en zusterkanaal TLC) te zien was, 223 episodes uit. Het was indertijd het meest succesvolle eigen programma van Discovery. Nadat in februari 2010 de productie van American Chopper was stopgezet, kondigde TLC in juli 2010 aan dat vader en zoon Teutul in spinoff ‘American Chopper: Senior vs. Junior’ zouden terugkeren. In 2010 kondigde Discovery Channel aan dat de serie zou stoppen en eindigde men met een laatste show genaamd ‘The Chopper Live: The Revenge’.

Nu komen vader en zoon Teutul weer samen bij Orange County Choppers van Paul Sr., maar dit is meer een themapark geworden, inclusief shop, café, bowlingbaan, restaurant en de showroom. De investeringen hiervoor hangen bij Senior om zijn nek, vooral nu er te weinig bezoekers komen. Ook bij Paul Jr. is de stress aanwezig, zijn bedrijf heeft harde klappen opgelopen in de crisis, toen de vraag naar exlcusieve, zeer prijzige customs hard daalde. Plan is nu om het te verleden te laten rusten…


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief