Skip to main content

Suzuki V-Strom DL650 blijft ook in 2024 leverbaar

Met de aankondiging van 2024-kleurstellingen bevestigt Suzuki dat de nog steeds zeer populaire V-Strom DL650 ook in het komende modeljaar beschikbaar zal blijven. Door de komst van de nieuwe Suzuki V-Strom 800DE met paralleltwin ligt het voor de hand dat de 650 met het V-Twin motorblok op termijn zal verdwijnen, maar dat moment is nu dus nog niet aangebroken. Voor Nederland overigens een uiterst logisch verhaal; er worden hier nog veel meer V-Strom 650’s verkocht dan 800’s.

Nieuwe 2024 kleurstellingen

Voor de DL650 XT-versie, met standaard spaakwielen, onderkuip en handkappen is er een bijgewerkte versie van de Champion Yellow kleurstelling, met zwarte randen, marineblauwe accenten en goudkleurige velgen. Ook met gouden velgen is er de nieuwe zwarte versie, met gouden accenten, terwijl er ook nog een blauw-witte kleurstelling op blauwe velgen is, die volgens Suzuki doet denken aan de klassieke DR750.

De standaard V-Strom heeft geen spaakwielen en wordt geleverd in donkergrijs met oranje accenten, met daarnaast ook nog een geheel zwarte variant en een effen blauw model met grijze accenten.

Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws