Start nieuw seizoen The Hairy Bikers 11 juni

Op TV-kanaal 24-Kitchen start vanaf 11 juni 2018 een nieuw seizoen van de ‘The Hairy Bikers’ met als titel ‘Northern Exposure’. Dit duo bebaarde motorrijders trekt met de motor de hele wereld over, op zoek naar de beste wegen… die naar eten leiden. Hairy Bikers Dave Meyers en Simon King komen beide uit het noorden van Engeland, wat aan het accent van de heren ook wel goed te horen is. Het nieuwste deel is al eerder uitgezonden op de BBC in Engeland, waar door de jaren heen de show is uitgegroeid tot een populair programma onder motorrijders en kookliefhebbers.

Vanaf maandag start het nieuwe seizoen op 24-Kitchen, waarbij de kijker meegenomen wordt op een trip rondom de Baltische zee, waar in landen als Letland, Rusland en Zweden op zoek gegaan wordt naar de plaatselijke keuken. De Bikers zullen de trip afleggen op twee identieke KTM’s 1290 Super Adventure. Hier blijft het echter niet bij, door Rusland hebben de heren de trip moeten voortzetten in een oude Ural inclusief zijspan. 

Aflevering 1 van het seizoen start in Polen, in de plaats Gdansk. Hier maken de heren een moderne variant van de Poolse lekkernij ‘Pieroni’. Tijdens de rest van de aflevering trekken de heren door het land en doen ze onder andere Warschau en Woud Bialowieza aan, één van de laatst overgebleven laagland oerbossen van Noord-Europa. De aflevering start maandag rond 22:35. Op de site van 24kitchen.nl staat aangegeven op welke zenders de programma’s op tv te zien zijn.


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief