Skip to main content

Shoei 2017 collectie

Het huidige motorseizoen is nog niet eens ten einde, maar toch is Shoei alweer startklaar voor 2017. Op de Intermot in Keulen kun je zelfs al lijfelijk kennismaken met Shoei’s nieuwe 2017 line-up.

Sport, toer, offroad of custom, het maakt niet uit waar je passie ligt, iedere motorrijder mag zich voor volgend jaar verheugen op diverse nieuwe, trendy en bovenal verfrissende designs. De in 2013 geïntroduceerde GT-Air, een integraalhelm met geïntegreerd zonnevizier voor de (sportieve) toerrijder, is voor komend jaar in 32 kleurstellingen te verkrijgen, waarvan tien nieuwe decor-uitvoeringen. Ook de gamma’s van de meer sportief getrimde NXR en X-Spirit III zijn voor komend jaar uitgebreid. De eveneens in 32 uitvoeringen verkrijgbare NXR is er in elf nieuwe varianten (waaronder een Jules Cluzel-replica), terwijl het gamma van de high-end race-integraal X-Spirit III is gecompleteerd met een drietal replica’s van Kagayama, Laverty en natuurlijk Marc Marquez. De afgelopen jaar gepresenteerde J•O mag zich verheugen op een tweetal nieuwe retro designs: de Gratte-Ciel uitvoering heeft met het bijzondere ‘verfspatten’ kleurverloop een buitengewoon vintage uitstraling, terwijl ook de opvallende houtstructuur van de Waimea een regelrechte aandachtstrekker is. Ook de adventure- en offroadrijder zijn niet vergeten,  zo wordt de populaire Hornet ADV crossover-lijn uitgebreid met vier Navigate-uitvoeringen, waaronder twee matzwarte designs. Datzelfde matzwart vormt tevens de basis voor de vier nieuwe Hectic-uitvoeringen van de VFX-W crosshelm, waar het wordt gecombineerd met wit, groen, blauw of roze.

Je vindt de complete 2017-collectie op www.shoei-europe.com, bovendien zijn alle nieuwe kleuren en uitvoeringen de komende week ook al op de Intermot in Keulen te bewonderen. Je vindt de Shoei-stand in hal 07.1 (standnummer E010).

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws