Skip to main content

Regina motorketting-zonder-kettingsmeren nu ook voor lichtere motoren

Kettingspecialist Regina breidt haar assortiment kettingen-zonder-kettingsmeren uit met een smallere 520-toepassing, die beschikbaar is vanaf november 2022. Al eerder lanceerde het Italiaanse merk een 525 ketting, die vooral bekend werd als M-onderdeel van BMW Motorrad. Onder eigen naam verkoopt Regina de onderhoudsvrije ketting als Z-Ring High Performance Endurance (HPE)-reeks

De nieuwe onderhoudsvrije 520 Regina HPE-ketting, die vanaf november beschikbaar is, bevat dezelfde technische kenmerken als de 525-versie. De belangrijkste daarvan is de Tetrahedral Amorphous Carbon (ta-C) coating op de oppervlakken van de kettingbussen en rollen, die periodiek kettingsmeren volgens eigen zeggen “overbodig maakt”.

Goedkoper

Verder meldt Regina dat ze erin geslaagd zijn de productiekosten van de kettingen te verlagen, dankzij de forse productievolumes die de afgelopen jaren met de HPE 525-keten zijn behaald. Paolo Garbagnati, CEO van Regina: “Een concurrentievoordeel dat we willen delen met de markt, zodat door verkoopprijsverlagingen het hele HPE-assortiment veel toegankelijker wordt , ondanks deze moeilijke periode met voortdurende groei van energie- en grondstofkosten”.

Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws