Skip to main content

Rachel Jankowsky nieuwe manager Motorbeurs Utrecht

Recent moest aangekondigd worden dat de MOTORbeurs Utrecht in 2022 alweer niet door kan gaan, net zoals dat in 2021 al het geval was. Dit betekent ook gelijk een wisseling van de wacht bij de leiding van de beurs, want Victor Ankerman, Manager Projects & Sales voor de Motorbeurs, is per direct vertrokken bij Jaarbeurs. Hij werkte twee jaar in Urecht en maakte dus nog de laatste editie van de Motorbeurs in 2020 mee, maar daarna zorgde de corona-pandemie ervoor dat het niet meer ging lukken. Ankerman gaat in januari bij een nieuwe werkgever aan de slag. 

Ankerman wordt opgevolgd door Rachel Jankowsky, die eerst op de oorspronkelijk geplande data voor 2022  de digitale ‘Vier Volle Voordeeldagen’ gaat organiseren. Jankoswski kent de motorwereld en daarbij behorende beurzen al, ze werkte eerder voor de grote motorbeurs Intermot in Keulen. Binnen Jaarbeurs was ze werkzaam als Sales- Projectmanager van BikeMOTION, de fietsbeurs van de Jaarbeurs, waarvan de interne Jaarbeurs-organisatie vaak gedeeld wordt met die van Motorbeurs Utrecht. Toch wordt die functie nu overgenomen door iemand anders, zodat Jankowsky zich op de Motorbeurs kan richten, daarna zal ze ook de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in oktober 2022 doen. 

Jankowsky: “Het moment van de beurs willen we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan, daarom organiseren we, na de succesvolle eerste editie in 2021, wederom de Vier Volle Voordeeldagen. Bezoekers kunnen via onze socials vier dagen lang ieder uur profiteren van de mooiste aanbiedingen van onze exposanten.” 

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws