Ook motoren bij ANWB Lentedagen

De ANWB Lentedagen op 18 en 19 april 2015 staan bol van de buitenactiviteiten, waaronder motor- en scooterrijden. de afdeling Gemotoriseerde Tweewielers van de RAI is daar vertegenwoordigd met een paviljoen waarin motorfietsen worden gepresenteerd. Ook scootermerken geven acte de présence. 

ANWB Lentedagen: 
Toen vorig jaar duidelijk werd dat afdeling Gemotoriseerde Tweewielers niet zou deelnemen aan de AutoRAI, heeft het Motorfonds van de RAI Afdeling GT besloten om met platform RideStyle vertegenwoordigd te zijn op de ANWB Lentedagen. Deze vinden op 18 en 19 april 2015 plaats in recreatiegebied Bussloo (tussen Apeldoorn en Zutphen). Daar staan allerhande buitenactiviteiten centraal, zoals fietsen, kamperen, caravans, varen en uiteraard motorrijden. 

RideStyle Paviljoen: 
In een royaal paviljoen van 360m2 zal afdeling GT, onder de vlag van RideStyle, de geneugten van het motorrijden presenteren. Aan zowel doorgewinterde motorrijders als aan potentiële opstappers. De merken zetten motorfietsen neer die passen in de diverse categorieën van RideStyle. Dus op soort gegroepeerd, waaronder Sport, Sporttoer, Cruise, Naked, Allround en Retro. Voor de eerste 1.500 bezoekers ligt daar ook het nieuwste Ridestyle Magazine klaar. Voor het motorpaviljoen organiseert BOVAG weer ‘Try the Bike’ en ook de KNMV heeft een eigen tent met allerlei informatie. Promotor tot slot organiseert de Primavera toer, die op zaterdagmiddag bij onze tent eindigt. 

Scooters: 
Uiteraard zijn ook de scootermerken vertegenwoordigd bij deze Lentedagen. Peugeot, Piaggio, Kymco en Sym nemen deel, evenals smeermiddelenleverancier Putoline. Er zal onder meer een parcours beschikbaar zijn, waarop geïnteresseerden zelf het plezier en het gemak van scooterrijden kunnen ervaren. 

Magazine:  
Pal voor de Lentedagen publiceerde De Kampioen allerlei informatie over de Lentedagen en bij 260.000 leden met interesse voor gemotoriseerde tweewielers werd ook het Ridestyle Magazine bijgesloten. De ANWB rekent op 20.000 bezoekers.


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief