Skip to main content

Online veiling faillissement MotorkledingPoint

De online faillissementsveiling van het twee weken geleden failliet verklaarde Motorkledingpoint in Beekbergen is al heel snel na het faillissement begonnen en duurt ook maar erg kort: op 2 oktober 2023 is hij alweer voorbij.

Verkocht worden, naast de winkelinventaris, de voorraad motorhelmen, motorkleding en accessoires, maar ook zogenaamd ‘rollend materieel’ en een breed assortiment aan losse items. De 516 kavels bestaan in 411 gevallen uit motorkleding en aanverwante artikelen. In veel gevallen zijn het losse kavels met daarin één item motorkleding of een motorhelm, die zo voor particuliere motorrijders aantrekkelijk kunnen zijn. In sommige kavels zijn meerdere items samengevoegd, waardoor ze eerder geschikt lijken voor de handel. Opgelet: de biedprijzen zijn zonder ‘opgeld’ en exclusief BTW.

Motorkledingpoint = Motorkledingdumpdag

Motorkledingpoint, een handelsnaam van Van Der Pol Groothandel Motoronderdelen en Accessoires B.V te Beekbergen, had drie vestigingen in Tilburg, Beekbergen en Beek en Donk, maar de veiling vindt nu maar op één locatie plaats. Motorkledingpoint was eerder ook wel bekend als Motorkledingdumpdag (MKDD), toen had het bedrijf ook filialen in Soest (bij Amersfoort) en Oud Turnhout in België.

Locatie veiling: Dorpstraat 72B 7361AW Beekbergen

Link: https://www.troostwijkauctions.com/nl/auction/01-48844/

Op 06-09-2023 heeft de rechtbank ‘s-Hertogenbosch de firma Van Der Pol Groothandel Motoronderdelen En Accessoires B.V., ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 57977437 in staat van faillissement verklaard, met benoeming van mr. G. te Biesebeek tot curator. Het insolventienummer is F.01/23/233. De rechtsvorm betreft een Besloten vennootschap met gewone structuur.

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws