Skip to main content

Nieuwe kleuren voor 2023 Honda CB650R en CBR650R

Honda heeft vandaag nieuwe kleurstelling aangekondigd voor de 2023-versies van de CB650R naked bike en de meer sportieve CBR650R. Voor de CB650R zijn er de nieuwe kleuren Matt Gunpowder Black Metallic en Grand Prix Red, de bekende Candy Chromosphere Red en Matt Jeans Blue Metallic blijven leverbaar. De CBR650R behoudt de kleuren Matt Dim Gray Metallic en Matt Gunpowder Black Metallic, maar beide worden voorzien van nieuwe graphics. Opvallend is verder een nieuwe look met zwarte blokdeksels, voorvorkbeschermers, zijpanelen, hendels en voetsteunen. Daarbij komt ook dat de rode versie nu een zwart voorspatbord en dito onderkuip krijgt. 

2023 Honda CBR650R kleuren

Persbericht Honda Motor Europe:

Honda CB650R en CBR650R krijgen nieuwe visuele updates voor MY23

  • Twee nieuwe kleuren voor de MY23 CB650R, waaronder een duistere, geheel zwarte versie
  • De CBR650R krijgt grafische updates die hem aantrekkelijker maken en
    meer doen opvallen op de weg

Sinds hun introductie in 2019 zijn Honda’s CB650R Neo Sports Café middenklasser en zijn broer, de CBR650R, populair in het Europese motorlandschap dankzij hun naadloze combinatie van opwindende viercilindermotorprestaties, lichte, verfijnde handling, een uitgebreide specificatielijst (inclusief 41 mm Showa Separate Function Big Piston USD-
voorvork, HSTC, assist/slipper clutch en LCD-display) en onderscheidende, opvallende looks.

De CB650R was Honda’s bestverkochte motorfiets in 2021 en staat op de tweede plaats na de Africa Twin in de verkoopgrafiek van 2022. Voor MY23 zal de Neo Sports Café middenklasser, die nog steeds verkrijgbaar is in Candy Chromosphere Red en Matt Jeans Blue Metallic, in twee geheel nieuwe kleuren op de markt komen: Matt Dim Grey Metallic en Matt Gunpowder Black Metallic. Die laatste maakt de ‘stealth’-look maximaal, met volledig zwarte details, inclusief nokkenasdeksel, carterdeksel, vorkpoten, zijpanelen, hendels en voetsteunen.

De CBR650R profiteert ook van een opfrisbeurt voor MY23, wat de hebberigheid van de best verkochte sportmotor in Europa in 2021 nog meer benadrukt. Nog steeds verkrijgbaar in zowel Grand Prix Red als Matt Gunpowder Black Metallic, krijgen beide kleuren voor MY23 nieuwe zwarte carterdeksels en nokkenasdeksels. covers, evenals opvallende
bijgewerkte graphics. Het Matt Gunpowder Black Metallic-kleurenschema heeft nieuwe blauwe highlights op de benzinetank en kont, en een nieuwe rode monoshock. De Grand Prix Red wordt geleverd met een nieuw zwart voorspatbord en belly pan met een gewaagd rood Honda-logo dat combineert met de nieuwe rode monoshock.

 

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws