Skip to main content

Nieuwe kleuren MV Agusta Superveloce 800: rood/zilver en zwart

MV Agusta kondigt twee nieuwe kleurenschema’s aan voor de Superveloce 800 neo-retro superbike

De eerste kleurvariant bestaat uit MV Agusta’s klassieke rood-zilveren bedrijfskleuren, Ago Red en Ago Silver. Deze kleuren stammen af van de eerste MV Agusta racemotoren, die jarenlang de Grand Prix-racescène domineerden. De gouden wielen en framedetails zijn geïnspireerd op de Italiaanse racemachines uit het verleden.

De tweede kleurvariant is nieuw: Metallic Carbon Black en Dark Metallic Matt Grey met gouden details op zowel de wielen als het frame. Deze combinatie van kleuren zorgt voor een verfijnde uitstraling, synoniem met de Formule1-races van de jaren 70, en biedt zo een ingetogen alternatief voor de MV Agusta-bedrijfskleuren. 

Adrian Morton, Design Director bij MV Agusta’s Research Center CRC: “Na de presentatie van de Superveloce 800 in Milaan hebben we feedback van zowel het publiek als de importeurs overgenomen en besloten om twee kleurenschema’s te creëren, beiden met een frame met gouden afwerking die het neo-retro-thema accentueert, de welvende styling benadrukt en de modellen afstemt op onze merkwaarden.”

MV Agusta kondigde recent aan dat de fabriek na heropening ivm. de coronacrisis als eerste zal beginnen met de productie van de SuperVeloce 800. 

Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws