Skip to main content

Nieuw uiterlijk 2025 Honda MSX 125 Grom

In landen buiten de EU heeft Honda het 2025-uiterlijk van de kleine MSX15 Grom al onthuld. De MSX125 Grom van de vierde generatie is onderhuids -technisch- hetzelfde gebleven, maar wordt aan de buitenzijde wel uitgerust met nieuwe kuipdelen. Juist die kuipdelen kunnen volgens Honda nu nog makkelijker gewisseld worden, waardoor men de MSX nog sneller van een eigen uiterlijk kan voorzien. Verder valt op dat een aantal onderdelen nu zwart van kleur zijn, zoals de achterschokbreker. Aan de achterkant is er ook een kleine verandering te zien bij het zadel.

“De vier carrosseriepanelen zijn snel te bevestigen en los te maken, wat maatwerk mogelijk maakt – een kenmerk van de Grom-cultuur dat wordt verwelkomd door klanten die graag hun motoren willen personaliseren. De gestroomlijnde esthetiek van de Grom wordt versterkt door de zwarte motor, uitlaat, wielen en achterbrug.” – Honda USA

Gebleven zijn de luchtgekoelde eencilinder met injectie en vijfbak, goed voor bijna 10 PK, maar ook de enkele remschijf aan de voorkant en de kleine 12 inch wielen.

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws