Skip to main content

Nieuw: Sena 5R en 5R Lite Bluetooth motorcommunicatie

Sena presenteert voor een relatief lage adviesprijs twee nieuwe Bluetooth motorcommunicatiesystemen, de Sena 5R en de 5R Lite. De budget-communicatiesystemen bevatten alle basisfuncties die nodig zijn en zijn vooral prima voor motorrijders die vaker solo rijden. Koppelen met een groep rijders is niet mogelijk, er kan wel met één ander persoon worden gekoppeld, echter met een bereik van 700 meter blijft de afstand beperkt. De 5R is de duurdere van de twee modellen en heeft tegenover de 5R Lite een langere spreektijd en HD speakers. Ook ontbreekt een audio equalizer (instellen van de hoge en lage tonen) op de 5R Lite. Allebei de modellen zijn geschikt om te telefoneren, muziek te luisteren of om de (gesproken)instructies van het navigatiesysteem door te krijgen.

Onderstaande tekst is afkomstig van de Franse nieuwsbrief:

Perfect om alleen of met iemand anders te rijden, de 5R en 5R Lite bieden precies de juiste hoeveelheid Sena-functies tegen een concurrerende prijs. Zowel de 5R als de 5R Lite hebben een compact ontwerp met bediening met drie knoppen en een lcd-scherm.

Zowel de 5R als de 5R Lite bieden tweeweg Bluetooth-intercom en smartphone-connectiviteit voor muziek, GPS, telefoongesprekken en meer. Met beide apparaten kunnen gebruikers verbinding maken met de Sena Motorcycles-app om eenvoudig apparaat instellingen te beheren en de Smart Intercom-koppeling te gebruiken.

Sena 5R

De adviesprijs voor de 5R is €149.95, voor de 5R Lite is de adviesprijs €99.95, helaas is niet bekend wanneer de systemen beschikbaar zijn in Nederland.


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws