Skip to main content

Nieuw: Moto Guzzi V7 Stone Ten

Moto Guzzi introduceert de Moto Guzzi V7 Stone Ten op de Verona Motor Bike Expo. De V7 wordt onthuld in een gloednieuwe versie die is gecreëerd om de passie en liefde van de Guzzisti, fans van het merk, te vieren.

Moto Guzzi The Clan

De nieuwe Moto Guzzi V7 Stone Ten viert tien jaar van Moto Guzzi The Clan, de officiële community van eigenaren en fans van het Eagle-merk, dat is opgericht in 2014. In de afgelopen tien jaar, zijn duizenden rijders met dezelfde passie voor de tweecilinders uit Mandello met elkaar in contact gekomen om ervaringen uit te wisselen en elkaar te ontmoeten op bijeenkomsten en evenementen georganiseerd door de gemeenschap. The Clan biedt exclusieve voordelen voor haar leden, een plek waar connecties worden gemaakt en vriendschappen worden gesmeed. Het is een groeiende gemeenschap die momenteel meer dan 50.000 leden wereldwijd bevat.

De sportieve uitstraling van de Moto Guzzi V7 Stone Ten

De nieuwe Moto Guzzi V7 Stone Ten weerspiegelt de vitaliteit van de Guzzista-community door zijn sportieve uitstraling: een zwart-witte geblokte streep, geïnspireerd door het logo van The Clan, met een rode rand over het bovenste deel van de brandstoftank. Aan de zijkanten wordt de brandstoftank gekenmerkt door een glanzend pastelwit kleurenschema dat contrasteert met het zwart op de zijpanelen.

De rode schokdemperveren en het rode stiksel op het zadel benadrukken de sportiviteit van de motor. De onmiskenbare adelaars aan de zijkanten van de brandstoftank zijn ook rood, evenals “Moto Guzzi” op beide velgen. De speciale editie is tevens te herkennen aan de verhoging van het stuur.

De Moto Guzzi V7 Stone Ten omvat ook “bar end” achteruitkijkspiegels, die de motor nog gestroomlijnder en dynamischer maken, evenals de zwart geanodiseerde aluminium tankdop. Het karakter van de motor strekt zich ook uit tot de Moto Guzzi 850 tweecilinder, met de kleppendeksels in een elegante grafietkleur en luchtinlaatdeksels in zwart geanodiseerd aluminium.

Arrow-uitlaatsysteem

Het meest krachtige aspect wordt benadrukt door het Arrow-uitlaatsysteem met Moto Guzzi-Arrow dempers. Hierdoor profiteert de nieuwe motor van betere prestaties, zowel qua vermogen, dat stijgt van 48 naar 49 kW (66,5 pk) bij 6700 tpm, als qua maximal Koppel, dat toeneemt van 73 naar 75 Nm bij 4900 tpm. De Arrow-uitlaat die gemonteerd is op de Ten-versie, is ook afzonderlijk verkrijgbaar als accessoire voor alle Moto Guzzi V7-modellen.

Prijs en beschikbaarheid

De nieuwe Moto Guzzi V7 Stone Ten zal vanaf de maand april verkrijgbaar zijn bij het Moto Guzzi dealernetwerk tegen een prijs van €12.499.

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws