Nieuw: Malaguti DuneX 125 Black Edition

Malaguti heeft aan de line up van de Dune 125 de DuneX 125 Black Edition toegevoegd. De Black Edition is met name qua uiterlijk afwijkend ten opzichte van de normale Dune 125. Het motorblok is echter precies hetzelfde. Dit betekent een 124 cc grote vloeistof gekoelde ééncilinder met een vermogen van precies 11 kW. Hierdoor wordt het maximale uit het A1 rijbewijs gehaald.

Qua uiterlijk valt met name het ontbreken van de ‘snavel’ ten opzichte van de regulier Dune 125 op. Verder is de DuneX Black Edition 200 millimeter hoger, 5 millimeter breder en 50 millimeter langer. Tevens is de ruit flink hoger. Daarnaast de Black Edition uiteraard vooral zwarter. Om de motor echter nog meer geschikt te maken voor off-road gebruik, is deze voorzien van een bredere voorband, Malaguti geeft echter niet aan in hoeverre de maat hiervan gegroeid is. Het totale gewicht van de DuneX is door alle aanpassing met 6 kilo toegenomen, naar een totaal gewicht van 136 kilogram.

Voor beide varianten van de Dune 125 geeft Malaguti een verbruik van op 3,3 liter op 100 kilometer. Tevens zijn beide varianten voorzien van schijfremmen aan de voor- en achterzijde.
Daarnaast meldt het Italiaanse merk dat er een reguliere versie van DuneX 125 zal komen, die onderdeel zal uit gaan maken van het normale leveringsprogramma.


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief