Skip to main content

Nieuw: Lindstrands Backafall motorjas en -broek

Het Zweedse motorkledingmerk Lindstrands staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit tegen eerlijke prijzen. Lindstrands bewijst eens te meer dat goede kwaliteit niet duur hoeft te zijn met de nieuwe Backafall-combinatie. Ontworpen voor lange afstanden motorrijden, bieden de motorjas en motorbroek een evenwichtige mix van comfort, bescherming en stijl.

De Backafall jas is uitgerust met een Dryway drop-liner membraan, wat zorgt voor uitstekende waterdichtheid en ademend vermogen. Met een verstelbare taille past het jack zich individueel aan de rijder aan, wat zorgt voor maximaal comfort tijdens lange ritten. CE-AA-certificering biedt geweldige veiligheid, terwijl praktische functies zoals ventilatieopeningen en een “Open-Back” -ontwerp zorgen voor optimale luchtstroom. De motorjas is verkrijgbaar in twee aantrekkelijke kleurencombinaties: zwart-donkergrijs met rode accenten en lichtgrijs-zwart met hi-vis gele accenten.

Dryway drop-liner membraan

Als aanvulling op de touringcombinatie zijn de bijpassende Backafall-motorbroeken ook voorzien van een Dryway drop-liner membraan voor betrouwbare weersbescherming, samen met CE-AA-certificering voor topveiligheid. Riemlussen en een verstelbare taille zorgen voor een comfortabele pasvorm en veilige rit.

Drie jaar garantie

Backafall levert niet alleen optimale bescherming en comfort, maar biedt ook uitstekende waar voor uw geld. De jas heeft een prijs van slechts € 159,-, terwijl de broeken verkrijgbaar zijn voor € 149,-. Vanaf 2024 worden alle Lindstrands jassen en -broeken geleverd met een garantie van 3 jaar. Voor meer informatie en winkelzoekopdracht, kijk op www.lindstrandsmc.com.

  • Ontworpen om te voldoen aan hoge veiligheids- en comfortnormen voor langeafstandsritten
  • Waterdicht en ademend, aangeboden tegen een sensationele prijs
  • Inclusief 3 jaar garantie

Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws