Skip to main content

Nieuw kleurenschema voor Honda Forza 750 en X-ADV motorscooters

Honda kondigt voor modeljaar 2024 nieuwe kleurenupdates aan voor haar motorscooters Forza 750 en de X-ADV.

X-ADV line-up

In de X-ADV line-up voor het komende jaar zijn twee nieuwe Special Editions opgenomen die in heel Europa verkrijgbaar zijn. Deze komen in zowel Iridium Grey Metallic als Grand Prix Red uitvoeringen, beiden voorzien van een opvallende ‘big logo’.

Vorig jaar stond de X-ADV op de derde plaats van Honda’s bestverkochte motorfiets boven de 350cc en werd alleen overtroffen door de Neo Sports Café CB650R en de CRF1100L Africa Twin. Sinds de introductie in 2016 heeft Honda bijna 60.000 X-ADV’s verkocht in heel Europa.

De X-ADV blijft ook beschikbaar in Matt Ballistic Black Metallic, dat zal worden vergezeld door een geheel nieuw Puco Blue-kleurenschema, beiden voorzien van een Black Graphite-afwerking.

X-ADV Grand Prix Red

Forza 750

Van de Forza-familie is de Forza 750 de ultieme maxi-scooter die voor modeljaar2024 in een nieuwe speciale Matt Ballistic Black Metallic uitvoering te verkrijgen is. Naast stijlvolle gouden wielen en gouden Forza-logo’s, heeft hij ook een zwart gemaakt motorblok, carterbescherming/vloerplaat en achterbrug.

Daarnaast zal de Forza 750 ook verkrijgbaar zijn in de hagelnieuwe Candy Chromosphere Red kleurstelling dat, samen met de al in 2023 ingevoerde Iridium Grey Metallic kleur, zal worden voorzien van een Graphite Black-afwerking. Het tijdloze Mat Jeansblauw Metallic blijft ook nog beschikbaar.

De nieuwe 2024 Forza 750 en X-ADV staan vanaf september bij de dealers in Europa.

Forza 750 Matt Ballistic Black Metallic

Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws