Skip to main content

Nieuw: Harley-Davidson Membership

Harley-Davidson

In Amerika komt Harley-Davidson als eerste met een lidmaatschapsprogramma met de naam Harley-Davidson Membership. Er is een gratis niveau, met extra’s die vooral in de app te zien zijn. Tegen betaling van lidmaatschapsbedragen, die variëren van 29 tot en met 59 dollar per jaar, krijgen leden het premium clublidmaatschap van de nieuwe Harley community. Dat biedt toegang tot “exclusieve content”, spaarpunten bij aankopen, en eerste toegang tot nieuwe producten of aanbiedingen. Daarnaast bieden de drie lidmaatschapsniveau’s verschillende vormen van extra service en kortingen op zaken als motorhuur en toegang to evenementen.

De drie premium programma’s van het subscription based business model zijn Access Pass ($29 per jaar), Rider Pass ($49) en Harley Owners Group ($59). Dat laatste houdt in dat het HOG-lidmaatschap ook gezien wordt als onderdeel van het nieuwe Membership-programma, maar de extra’s daarvan zijn wel flink anders dan van de gratis leden en die met een Access- of Rider Pass.

Perks

De drie betaalde programma’s verschillen nogal qua ‘perks’. Zo geeft een Access Pass als enige “invloed op product design”, maar niet op de twee niveaus van Roadside Assistance die de andere programma’s dan weer wel hebben. De Access Pass zorgt voor toegang bij Lifestyle Events, de Riding Pass dan weer bij Riding Events. Lidmaatschap van de Harley Owners Group geeft dan weer onbeperkt toegang tot het Harley Museum en tot “HOG-only” events.

Visa Card

De punten zijn niet alleen te verdienen met aankopen, maar ook door evenementen te bezoeken of het aanmaken van een profiel in de app. 500 punten zijn $5 waard, maar er wordt niet aangegeven hoe je aan dat aantal punten komt. De aankoop van een nieuwe of gebruikte motorfiets levert overigens geen punten op, het eerst bezoek aan een dealer dan weer wel. Leden die een speciale H-D™ Visa® Credit Card gebruiken sparen nog sneller.

Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws