Nieuw: De Horex VR6 Cafe Racer 33 ltd

Horex heeft een nieuwe sportieve Cafe Racer gebouwd gebaseerd op de VR6 classic. Horex is een samenwerking met LSL Motorradtechnik aangegaan om een zeer exclusive motorfiets te bouwen. Vandaag, 6 maart 2014, is de premiere tijdens de “Motorräder Dortmund Bike show”.

LSL Motorradtechnik was direct betrokken bij de ontwikkeling van deze motorfiets en heeft met gebruik van custom onderdelen deze motor binnen een aantal weken gebouwd. “Dit was mogelijk door de nauwe samenwerking” aldus Horex CEO Clemens Neese. Het frame en het 6 cilinder blok komen van de VR6 Classic. Voor de vering en goede wegligging is gekozen voor high-end Öhlins componenten, inclusief een verstelbare stuurdemper. De remmen zijn van Brembo gecombineerd met het ABS systeem van Bosch. De erg mooie spaakwielen komen van Kineo. Alle andere visuele en technische onderdelen zijn van LSL.

De oplage is beperkt tot 33 modellen en dat maakt deze motor exclusief. Voor een prijs van €33.333 is hij te bestellen bij de officieële Horex dealers.

 

 

Horex VR6 CafeRacer specsHorex VR6 CafeRacer specs chassis

Bron: www.horex.com


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief