Nieuw: 2022 Yamaha Tracer 7 en Tracer 7 GT

Yamaha Motor heeft er nog geen persbericht over uitgestuurd, maar op haar website wordt wel degelijk een nieuwe 2022-versie van de populaire Tracer 7 (voorheen MT-07 Tracer en Tracer 700) vermeld. Opvallend, want de Tracer 7 is juist een van de verkoopknallers van het merk, in een segment waar het met de komst van de Aprilia Tuareg en Triumph Tiger 660 steeds drukker wordt. Voor beide modellen geldt dat ze een verbeterde voorrem hebben door grotere, 298 mm remschijven. Tevens zijn de settings qua vering van de voorvork aangepast. De grootste upgrade is er echter voor de GT-versie

2022 Yamaha Tracer 7 GT

De nieuwe Tracer 7 GT krijgt vooral een veel grotere ruit, die maar liefst 9,2 centimeter hoger en 7 centimeter breder is. Daarnaast wordt het comfort-zadel nu standaard gemonteerd, is er een USB-oplader en worden op de tank nu ‘Road-to-Fuji’ tankpads gemonteerd. Gebleven zijn de koffers die ieder 30 liter volume hebben. Beide modellen worden leverbaar in de huidige kleurstellingen Redline en Tech Kamo, maar komend modeljaar ook in Icon Performance. 

Update: Yamaha Motor Europe laat weten dat deze informatie foutief op haar website werd vermeld. Voor 2022 zijn de aanpassingen alleen de nieuwe remschijven en settings voor de voorvering. Ook is Icon Performance wel de nieuwe 2022-kleurstelling. 

2022 Yamaha Tracer 7 GT MT07TRGT EU Icon Performance


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief