Nieuw: 2022 Moto Guzzi V100 Mandello

Op de Eicma heeft Moto Guzzi de nieuwe V100 Mandello onthuld. De eerste motor ter wereld met adaptieve aerodynamica.  Het is ook de eerste Moto Guzzi met semi-actieve vering, bochten ABS, quickshifter en een vloeistofgekoeld motorblok. 

Het nieuwe motorblok is een 90° v-twin met een inhoud van 1042 cc met bovenliggende nokkenassen, vier kleppen per cilinder en het blok is vloeistofgekoeld. Het vermogen is 115 pk en het heeft 105 Nm koppel. Zo’n 90% van het vermogen is beschikbaar bij 3.500 t/min en de motor maakt maximaal 9.500 t/min.

Er zijn vier verschillende rij-modi ter beschikking, vier verschillende traction control standen en drie motorrem standen. De Öhlins Smart EC 2.0 semi-actieve vering zorgt voor het comfort in iedere situatie en het 5” grote TFT scherm voorziet de berijder van informatie.

2022 Moto Guzzi Mandello V100 5

De 2022 Moto Guzzi V100 Mandello is verkrijgbaar in twee versies, die qua uitrusting verschillen. De uitgebreidere versie omvat standaard de semi-actieve vering van Öhlins, maar ook de quickshifter, verwarmde handgrepen en het Moto Guzzi MIA-multimediaplatform waarmee een smartphone via Bluetooth met de instrumenten kan worden verbonden. Moto Guzzi MIA omvat zowel het infotainmentsysteem voor het beheer van de stemassistent, telefoongesprekken en muziek via de intuïtieve stuurbediening, als de GPS-functie, waarmee de rijder de routebeschrijving direct op het instrumentenpaneel kan bekijken zodra een bestemming op de smartphone is ingesteld.

Wanneer de Moto Guzzi V100 Mandello bij de dealer staat, en wat de prijs is, dat is nog niet bekend. 

Update 12 september 2022: de Moto Guzzi V100 Mandello kost € 16.999,-, de V100 Mandello S is vanaf € 19.999,- te koop. 


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief