Skip to main content

Motul publieksacties tijdens Dutch TT Assen 2024

Dit jaar is Motul voor de achtste keer hoofdsponsor van de Motul TT Assen, die van 28 t/m 30 juni 2024 plaatsvindt. Dit jaar pakt de Franse smeermiddelenproducent het grootser en meeslepender aan dan ooit. Met een hele serie  events en activaties, zowel tijdens het TT Festival in de stad Assen als op het TT Circuit zelf, brengt het merk racefans opwinding, beleving en unieke ervaringen. 

TT Festival 2024

Dit jaar is Motul behalve hoofdsponsor van de race, ook officieel partner van het TT Festival. Al sinds het WK Superbike in april is er in Assen aan de Kop van de Vaart een Motul pop-up store te vinden, waar racefans welkom zijn voor Motul lifestyle producten,  tickets, fanpakketten en Meet & Greets met rijders. Op zondag de 23ste is de store het startpunt van de Citydemo, de officiële kick-off van het TT Festival. In samenwerking met partners Kawasaki en Ziggo tilt Motul onder andere de jaarlijkse brommersprint naar een  volgend niveau. Legende Barry Veneman zal op een Kawasaki H2R een race- en showdemo  geven die je niet wilt missen!

Free & Safe Motorcycle parking 

Vanaf donderdag 27 juni verzorgt Motul de Free & Safe Motorcycle parking in de Mercuriusgarage in Assen, waar duizenden motorrijders hun machines veilig en helemaal  gratis kunnen parkeren. 

TT Nightride 2024

Een jaarlijks hoogtepunt van het TT Festival is de TT Nightride op de vrijdagavond en dit jaar  is Motul de promotor van dit unieke programmaonderdeel. Maar liefst 1500 rijders zullen  in een bonte parade door de stad trekken, toegejuicht door tienduizenden toeschouwers. Motul verzorgt onder andere de muziekkaravaan met DJ voorafgaand aan de parade en door Motul ondersteunde MotoGP-rijders als Jorge Martin en Pedro Acosta zullen aanwezig zijn voor Meet & Greets en om de start van de Nightride af te vlaggen.

Motul Fanzone 

Het kloppende hart van de Motul activiteiten op het TT Circuit is de Motul Zone achter de hoofdtribune. Vanaf de 28ste zal daar op en rond een grote main stage een non-stop, gevarieerd programma plaatsvinden met talloze unieke acties en activiteiten.  Zo wordt de Motul pop-up store hierheen verplaatst, kunnen racefans plaatsnemen op  een echte Kawasaki Ninja in de officiële, zeer realistische MotoGP racesimulator en verzorgt Ziggo de live-uitzendingen vanuit deze Motul Zone. Om 17.00 uur begint de   officiële Meet & Greet met toprijders uit MotoGP, Moto2 en Moto3, om 16.00 een unieke TwoWheelsForLife MotoGP memorabilia veiling en om 16.30 een modeshow met Motul lifestyle producten. Bovendien is er de hele dag een DJ voor het muzikale entertainment, naast nog heel veel meer! 

Motul Demolab 

In het Demolab bij de Motul Fanzone presenteert Motul racefans de geheimen van  hun nieuwste NGEN motoroliën, die geformuleerd zijn op basis van geregenereerde olie. Deze vooruitstrevende productiemethode levert niet alleen high-end motorolie  op, maar bespaart bovendien tot 70% CO2-uitstoot in het productieproces.

Motul Tribune TT-Circuit

Vak UH tussen de hoofdtribune en de Haarbochttribune van het TT Circuit wordt tijdens raceday op zondag omgedoopt tot de Motul Tribune. De 500 gelukkigen die  een ticket voor deze tribune hebben bemachtigd hebben niet alleen een fenomenaal  zicht op alle actie op het circuit, maar ontvangen ook nog eens een Motul goody pakket t.w.v. 150 euro. 

Ben jij erbij?

De 93ste Motul TT Assen belooft ook dit jaar weer een geweldig spektakel te worden.  Dat wil je als echte racefan dus niet missen!

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws