Skip to main content

MotorVacature: Werkplaatschef Simako-BDM Apeldoorn

BMW dealers onderscheiden zich vaak door het feit dat zij slechts één merk vertegenwoordigen. De afgelopen jaren heeft bewezen dat dit een goede manier is om BMW-rijders optimaal van dienst te zijn. De kennis en ervaring van de monteurs, de mogelijkheid om het totale assortiment te bieden en het feit dat je ook voor een gebruikte BMW altijd een ruime keuze hebben, maken het dat dealer en klant elkaar vrijwel altijd weten te vinden.

Simako-BDM: exclusief BMW Motorrad dealer in Elst en Apeldoorn

Simako-BDM bestaat uit twee specialistische vestigingen. Gecontroleerde schaalvergroting en elkaar aanvullen zorgen ervoor dat u als BMW-rijder op twee plaatsen het beste uit twee werelden zult vinden. Sorry, het beste uit één wereld; de BMW-motorwereld.

Deel jij de passie van voor motorrijden en BMW Motorrad en kun jij de behoefte van onze klanten omzetten naar de werkzaamheden in de werkplaats? Maak dan werk van je hobby en ga aan de slag als werkplaatschef bij Simako-BDM in Apeldoorn.

Wie zoeken wij?

Je draagt zorg voor een efficiënt verloop van de werkzaamheden in de werkplaats via het begeleiden en aansturen van de medewerkers.

  • Je verdeelt en plant de werkzaamheden.
  • Je begeleid de motorfietstechnici en stuurt deze aan.
  • Je bewaakt de voortgang van de werkzaamheden en voert eindcontroles uit.
  • Je onderhoud samen met de receptie het contact met de klanten. 
  • Je ondersteunt waar nodig bij de werkuitvoering.
  • Je faciliteert de processen in de werkplaats.
  • Je rapporteert rechtstreeks aan onze after sales manager.
  • Je assisteert waar nodig en mogelijk de receptiemedewerker.
  • In feite ben je de spil tussen de receptie-klanten en motorfietstechnici.

Wat vragen we van jou?

We zijn 6 dagen per week geopend, van maandag tot en met zaterdag, werkdagen zijn in overleg. Het betreft een zelfstandige functie waarbij initiatief nemen belangrijk is. Ervaring in een soortgelijke functie is een pré, evenals bekendheid met de automatiseringsomgeving Autoline. Een afgeronde opleiding en ervaring op minimaal het niveau van eerste motorfietstechnicus is een vereiste.

Wat bieden we jou:

Simako-BDM biedt je een zelfstandige baan bij een van de grootste BMW Motorrad dealers van Nederland. We bieden de vrijheid om initiatief te nemen, relevante opleidingen te volgen en bieden we je een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Contact en sollicitatieprocedure

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Edwin van de Beeten.. Je kunt je sollicitatie ook richten aan edwin.vandebeeten@simako-bdm.nl.

Locatie

Simako-BDM Apeldoorn BV, Stadhoudersmolenweg 99, 7317 BP Apeldoorn, 055-3668591.

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws