Skip to main content

Motorbeurs Utrecht 2021 gaat in gewijzigde vorm door

Dat het eind februari 2021 mogelijk is om Motorbeurs Utrecht met een kleine 100.000 bezoekers te houden, kan alleen als nog voor die tijd het corona-virus als door een wonder tot stoppen wordt gebracht. In België is zojuist de Brussels Motorshow 2021, beter bekend als “Het Salon”, afgelast, zonder alternatief. Vraag is nu hoe het moet met Motorbeurs Utrecht over ruim vier maanden. Nieuwsmotor sprak erover met Martine Sterk, lid van het Motorbeurs Utrecht-team bij organisator Jaarbeurs Utrecht. 

“MOTORbeurs Utrecht 2021 staat gepland van 18 tot en met 21 februari, maar iedereen snapt dat MOTORbeurs Utrecht zoals we die normaal kennen, weinig kans heeft. Daarvoor hoef je geen viroloog te zijn. Toch gaan we volgend jaar met elkaar het motorseizoen aftrappen omdat Motorbeurs Utrecht dat altijd doet, maar daarbij moeten we vooral goed kijken wat er in deze bijzondere tijd wèl kan. 

In plaats van een ‘normale’ beurs hebben we drie verschillende concepten bedacht, die we binnenkort zullen communiceren. Samen met de motorbranche, waar het niet slecht gaat doordat motorrijden natuurlijk het ideale vervoermiddel in deze tijd is, gaan we hier invulling aan geven, waarbij we de mogelijkheid hebben om op- of af te schalen. Dit is van cruciaal belang, omdat we het (financiële) risico voor zowel de exposanten als Jaarbeurs Utrecht willen beperken als we geconfronteerd worden met eventuele aanpassingen in de regels. Dus wat er ook gebeurt, de aftrap van het motorseizoen 2021 gaat door, al is de vorm hiervan anders en uiteindelijk afhankelijk van de ontwikkelingen rondom het virus.”


Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws