Skip to main content

Live opname van de Chromeburner Motorpodcast bijwonen!

De ChromeBurner MotorPodcast is in korte tijd enorm populair geworden bij alle motorrijders uit Nederland en Vlaanderen. Op zaterdag 6 april is het voor het eerst mogelijk om bij de opnames van de nieuwste aflevering te zijn, tijdens het Start Your Season evenement van ChromeBurner.

Tijdens deze allereerste Live-versie van de #1 MotorPodcast bespreken Iwan van der Valk (Nieuwsmotor, ZiggoSport), Arno Jaspers (Maxxmoto) en Joost Overzee (Kicxstart en…) niet alleen het allerlaatste motornieuws, maar ze gaan ook in op vragen, sterke verhalen en suggesties uit de zaal. Kom maar op dus!

De toegang is gratis maar wel beperkt, reserveren van toegangskaarten is dan ook nodig. Klik daarom NU op deze link om je kaarten kosteloos te reserveren!

Start Your Season 2024

Maak je klaar om het nieuwe motorseizoen in stijl te beginnen! Op zaterdag 6 april organiseert ChromeBurner Motorgear vanaf 10:00 uur een fantastisch evenement om de start van het motorseizoen af te trappen, en jij bent uitgenodigd! Denk aan leuke activiteiten, lekker eten, waanzinnige kortingen in de showroom en genoeg motorfanaten om de opwinding mee te delen. Iedereen is voorbereid op regen en zonneschijn, dus wat er ook gebeurt, het wordt sowieso een superevenement!

Of je nu een ervaren rijder bent of net begint, dit is een evenement dat je niet wilt missen!

Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws