Skip to main content

KNMV Motorfest Papendal 2021 afgelast

De KNMV heeft de eerst editie van het tweedaagse Motorfest toch af moeten lasten, als gevolg van de aanhoudende beperkingen door de corona-pandemie. Motorfest stond gepland voor 10 en 11 september 2021 op Papendal bij Arnhem, waar de KNMV zelf ook sinds kort gevestigd is. Tijdens de eerste editie van Motorfest zouden bekende en minder bekende artiesten optreden, motorrijders proefritten kunnen maken en standhouders hun waren aanprijzen. De organisatie belooft in 2022 alsnog in de maand september terug te komen, met ook dan weer gratis toegang voor KNMV-leden. De mensen die betaalde kaarten kochten voor de afgelaste editie van 2021, krijgen het volledige aankoopbedrag teruggestort. 

Met Motorfest wil de vereniging een festival neerzetten met muziek en motorrijden, gelijkend op het Dutch Motorcycle Festival waarmee de Motorbeurs Utrecht in 2017 een zomers evenement op de voormalige Vliegbasis Twenthe organiseerde, wat overigens na één jaar weer ophield

“Het is nog altijd onduidelijk of een evenement als Motorfest ’21 is toegestaan in september. En áls het al zou mogen, welke nieuwe strenge beperkende voorwaarden er nog bovenop komen. Die onzekerheid maakt het onmogelijk een evenement neer te zetten dat aan alle verwachtingen voldoet, of deze overtreft…”


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws