Skip to main content

Isle of Man TT Road to 2023 gratis op TT+

Op zondag 16 april wordt de officiële openingsshow van de 2023 Isle of Man TT Races uitgezonden op het digitale kanaal TT+. Normaal gesproken zit het TT+ kanaal achter een betaalmuur, maar speciaal voor de start van en aanloop naar de nieuwe 2023-races wordt deze gratis aangeboden voor alle fans. De uitzending wordt zondagavond 16 april om 20.00 uur uitgezonden.

De openingsshow markeert de countdown naar de Isle of Mann TT-races die dit jaar plaats vindt van 29 mei t/m 10 juni.  De show wordt opgenomen voor een live studiopubliek op zaterdag 15 april. Hosts van The TT Podcast Chris Pritchard en Steve Plater zullen samen met de nieuwe TT TV-presentatrice Grace Webb de fans van het laatste nieuws en inside-informatie voorzien.

TT+ is het officiële digitale kanaal van de Isle of Man TT Races. Om je hiervoor aan te melden ga je naar: ttplus.iomttraces.com. Fans kunnen zich gratis aanmelden op TT+ om Road to 2023 te bekijken.

Naast deze gratis toegankelijke content zal live verslaggeving van de races ook exclusief beschikbaar zijn via het TT + -platform. Om hier toegang toe te krijgen, moet je een TT+ Live Pass kopen. Hiervoor krijg je van de komende TT het live verslag van elke kwalificatiesessie en alle races.

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws