Skip to main content

Indian Motorcycle heeft de Chieftain Dark Horse onthuld. Deze blacked-out bagger is gemaakt om makkelijk te kunnen customizen. Veel chroom is vervangen voor zwarte onderdelen en de kleurstelling bestaat vooral uit heel veel matzwart, en hier en daar nog wat chroom.

Het blok is de Thunderstroke 111 die ook veel matzwarte componenten bevat zoals de cilinderkoppen, het onderblok en de primaire kast. Daarnaast heeft de Chieftain Dark Horse een solo zadel en een kort, getint windscherm. Ook de harde koffers, ABS, cruise control, TPMS, een audioset met bluetooth en keyless ignition behoren tot de standaard uitrusting.

“De matzwarte styling van de Indian Chieftain Dark Horse en de krachtige Thunderstroke 111 zullen onze rijders naar het hoogste niveau brengen.” Alddus Marketing Director Reid Wilson. “Met de Chieftain in combinatie met de Dark Horse styling en rauwe uitstraling is deze Dark Horse een leeg canvas voor iedereen die graag zijn motor naar zijn eigen smaak maakt en klaar is om “Legendary” te zijn.”

Kijk op cruizem.nl om alles te weten te komen over de Indian Chieftain Dark Horse.

Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws