Indian Motorcycle onthult toevoeging aan Scout line-up, de Scout Rogue

Via een persbericht heeft Indian Motorcycle naar buiten gebracht dat de zogenaamde ‘Scout’ familie een nieuwe toevoeging krijgt, de Scout Rogue. Volgens het persbericht moet de Scout Rogue de bestuurder vooral een vertrouwd gevoel geven tijdens het rijden ongeacht of je nu een beginnend of ervaren motorrijder bent. Om hiervoor te zorgen is er gekozen voor een lage zit gecombineerd met een korte wielbasis. Het lage zwaartepunt zou moeten bijdragen aan een wendbare makkelijk te rijden cruiser. Op de site van Indian Motorcycle Benelux is te vinden dat de zithoogte 649mm is met een wielbasis van 1576mm. De totale lengte van de Rogue is 2274mm. Met 250kg rijklaar gewicht is de Rogue 6 kilo lichter dan de standaard Scout.

Het motorblok is gelijk aan die van de standaard Scout, namelijk een 69 cubic-inch (1133cc) 94pk (70kw) vloeistof gekoelde v-twin met de nadruk op veel koppel onderin. Het design van de Rogue is wel degelijk anders, zo is er gekozen voor een 19 inch voorwiel (standaard Scout 16 inch), een mini-ape stuur, een koplamp kuip en een sportief (solo) zadel. De spatborden en klepdeksels zijn ‘blacked-out’, voorzien van een zwarte laklaag.

Naast de standaard uitrusting is er hele range aan accessoires beschikbaar waaronder verstelbare schokbrekers en een toerenteller voorzien van een LED ‘shifter light’.

De Scout Rougue is vanwege het maximale vermogen van 70kw ook te verkrijgen voor het A2 rijbewijs met 35kw. De Scout Rogue heeft in Nederland een vanaf prijs van €18.290, in België is de motor leverbaar vanaf €15.690. De Rogue is leverbaar in 3 kleuropties, Sagebrush Smoke, Black Smoke Midnight en Stealth Gray. De Scout Rogue was nog niet te vinden op de onlangs naar buiten gebrachte prijslijst, op de site van Indian Motorcycle Benelux staat de Rogue inmiddels wel.


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief